Ап. Б15, Етаж 4, Секция Б

Ап. Б15, Етаж 4

 Тристаен апартамент 

  • Площ на апартамент: 96,99 м2
  • Общи части: 12,42 м2
  • Обща площ на апартамента: 109,41 м2
  • Цена: 106 000 евро 

Предлагаме 5 схеми за плащане:

  • 50/0/40/10 – 101 000 евро;
  • 50/40/0/10 – 100 000 евро;
  • 80/20 – 98 000 евро;
  • 100/0 – 95 400 евро.